Over de camping

Vanaf onze camping heeft u een schitterend uitzicht over de Belgische en Nederlandse heuvels met Kasteel Beusdael. Een stukje buitenland in Nederland.

Familie Van de Bool – Alleleijn heet u van harte welkom! Wij bieden u een ruime campingplaats elk voorzien van een stroomaansluiting met 10 amp, de helft van de plaatsen is voorzien met een eigen watertappunt en afvoer en natuurlijk overal prachtig uitzicht. Vanaf de camping loopt u een schitterend wandelgebied in. Er is een groot bos op circa 500 meter afstand. Het Geuldal met de bekende Heimansgroeve is op wandelafstand. U staat in de tuin van ons prachtige Landgoed “Bennet” gelegen in het Epen Bronneneland. Wij hebben uitstekende sanitaire voorzieningen met verwarmde doucheruimte. Familiedouches, baby wasruimte. Tevens is er een aparte minder valide douche/ toilet-accommodatie.

Er is een speeltuintje met een zandbak, pingpongtafel en een picknicktafel waar kinderen kunnen genieten.

Ook is er tegen vergoeding een wasserette aanwezig, met wasmachine, droger en strijkmogelijkheid. Huisdieren mogen ook meegenieten van uw vakantie (max 2), wel aangelijnd op de camping en dienen buiten de camping te worden uitgelaten. De dorpskern van het gezellige Epen ligt op circa 2 kilometer afstand. In Epen zijn tal van restaurants, terrassen en lunch gelegenheden, verder een gezellige warme bakker en een supermarkt (met VVV servicepunt) voor uw dagelijkse boodschappen en streek producten.