Historie

Al 40 jaar met plezier gasten ontvangen

In 1982 begonnen, ik weet er zelf niet meer veel van. Ik was toen 4 jaar oud en weet wel dat er mensen bij ons privé water kwamen halen en naar het toilet kwamen. Dat waren onze eerste camping gasten. Van mijn vader weet ik dat deze mensen met een tentje tussen de koeien stonden en dat er een draad omheen werd gemaakt om ervoor te zorgen dat de koeien niet in de tent kwamen. Een tijd geleden werd dit verhaal compleet gemaakt toen onze eerste gasten nog een keer naar onze camping kwamen, ze hadden foto’s bij zich ( samen met mijn zus sta ik hier toe te kijken hoe de eerste gasten zich installeren) Ja, zo is het begonnen. …. inmiddels 40 jaar geleden.

Mijn vader en moeder hebben zo de eerste stap gezet naar een nieuw bedrijf naast hun bestaande bedrijf, de boerderij. Al snel kwamen gasten ieder jaar terug en inmiddels kunnen we zeggen dat er mensen al 30 jaar bij ons op de camping komen! Al een heel aantal jaren geleden zijn mijn ouders begonnen met het voorwerk van wat nu Landschapscamping Alleleijn mag heten. Het is van kamperen bij de boer uitgegroeid naar kamperen op een landgoed met 79 plekken.

Helaas kan mijn moeder het niet meer samen met ons beleven. Ruben en ik zijn heel trots en gelukkig met het feit dat wij een stuk levenswerk van haar kunnen voortzetten.

Graag tot ziens op onze camping,

Warme groet,

Danielle van de Bool-Alleleijn